Sztárok

Ismét piál a tinisztár

A Backstreet Boys együttes szőke sztárja, Nick Carter tíz év alkohol- és kábítószer-függőség után újra tisztának vallotta magát egy interjúban. Születésnapi buliján mégsem tudta visszafogni magát, és alaposan a pohár fenekére nézett. Akkor most mi is a helyzet?

Nehéz elhinni Nick Carterről, hogy jó tíz évvel az együttes fénykora után az alkoholizmusa miatt kerül ismét a címlapokra. Pedig így van. Az énekes az amerikai People magazinnak adott interjújában elárulta, hogy sok év függőség után már nem fogyaszt sem drogot, sem alkoholt.

Nick saját elmondása szerint tíz évig volt függő, anélkül, hogy ezt beismerte volna magának. A tizedik évben aztán elérte a határt: a szervezete követelte, hogy változtasson. A Backstreet Boys európai koncertkörútjának egyik állomásán hirtelen mellkasi fájdalom lépett fel nála. Annyira kimerült, hogy visszatértek Kaliforniába egy alapos kivizsgálásra. A diagnózis szerint a szívizmai betegedtek meg, ami extrém esetekben akár szívátültetéshez is vezethet.

Nick küzdeni kezdett a függősége ellen. Állítása szerint az utóbbi időben kifejezetten élvezte az életet, és fantasztikusan érezte magát. Viszont ennek az állapotnak a megőrzésére nagyon oda kell figyelnie. A sztár 29. születésnapi partiján készült videón jól látható, amint Nick a színpadon állva hörpint fel egy felest. Egy alkoholista számára a legkisebb kísértés is hatalmas kockázat, akár már fél deci alkoholos ital is kiválthatja, hogy visszaessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top