Sztárok

Szabó Kimmel nem akarta eljátszani Fenyőt

Február 5-én mutatják be a Made in Hungaria című filmet, amelynek a főszereplője, Szabó Kimmel Tamás várhatóan a magyar lányok kedvence lesz. A fiatal színész Fenyő Ivánt is lejátszotta a vászonról.

Az ifjú titán nem is akarta elvállalni a szerepet, csak a harmadik megkeresésre mondott igent, de úgy tűnik, nem bánta meg. Szabó Kimmel Tamás nagyon élvezte a forgatást, és úgy gondolja, jó filmet sikerült összehozniuk, valami nagyon színeset, sok-sok zenével és tánccal. Tamás a fiatal, Amerikából hazatérő Fenyő Miklóst alakítja, aki mindenki ellen lázad, és próbálja az új életérzést, a rock and rollt Magyarországon is meghonosítani.

Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Miklós
Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Miklós

 

Tamás rengeteget beszélgetett Fenyő Miklóssal az emlékeiről, a dalok születésének körülményeiről, a tengerentúlon töltött idejéről. Fiatal színészünk nem akarta lemásolni a csókkirályt, csak megpróbált egyes elemeket beépíteni a megformált figurába. Az biztos, hogy olyan film született, amely meg fogja osztani a közönséget, de azoknak is érdemes lesz beülniük a moziba, akik nem kifejezetten kedvelik a Hungariát. Már csak Szabó Kimmel Tamás két szép szeméért is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top