Sztárok

Megan Fox tinisztárral flörtölt

A nemrég Nagy-Britanniában a legszexisebb színésznőnek megválasztott Megan Fox a Golden Globe-díjátadón egy nála jóval fiatalabb fiúval flörtölt. Az alany pedig a High School Musical-trilógia sztárja, Zac Efron volt.

A korkülönbség mellett az eset azért is pikáns, mert a színészt elkísérte kedvese, a szintén High School-os Vanessa Hudgens is. Megan azzal is meglepte az újságírókat, hogy bejelentette: a vőlegénye nem volt hajlandó elkísérni. Mindezt azzal indokolta, hogy Brian Austin Green tipikus pasi, aki nem kedveli az ilyen eseményeket. A Beverly Hills 90210 egykori sztárjának reakcióját így nem sikerült megtudni.

 

Azt azonban híresztelni kezdték, hogy a díjátadót követő partin Megan Fox feltűnően sok időt töltött a 21 éves Zac társaságában, sőt flörtöltek is egymással. Egy szemtanú még a köztük lévő levegő izzását is érezni vélte. Meg kell hagyni, hogy Vanessa, a barátnő bájos lány, de Megannal nem tudja felvenni a versenyt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top