Sztárok

Kirabolták Bebét és Kovács Áront

Csúnyán felültették Bebét és Kovács Áront. Egy csinos szőke hölgy keresztülhúzta a két jó barát számítását, és egy óvatlan pillanatban meglopta őket. A történet azonban nem ennyire drámai: szerencsére a cimborákat csak a Papírkutyák című filmhez készült videoklipben verték át.

Nem kevésbé sikerült jól a Papírkutyák című filmhez készült videoklip, mint maga a mozifilm. A forgatáson Bebe és Kovács Áron, valamint a Back II Black zenekar gondoskodott a jó hangulatról. A hideg egy kicsit sem zavarta a klip szereplőit, nagyon jól érezték magukat, így fel sem tűnt nekik, hogy repkednek a mínuszok.

– Pitiáner bűnözőpárost alakítunk, Dórival, a bűntársunkkal együtt menekülünk a rendőrök elől – mesélte Bebe a klip történetét. – A legközelebb eső autómosóban bújunk meg, ahol boldogan számolgatjuk zsákmányukat: a ropogós bankjegyeket. Aztán csúnyán ráfaragunk, mert a csinos lány, akit pechünkre bevettünk a buliba, megkötöz, majd kirabol bennünket. Reggeltől estig forgattunk az autómosóban, de egyáltalán nem fáztam. Fel sem tűnt, hogy hideg van, annyira jó volt a társaság. Áronnal tíz éve barátok vagyunk, nagyon egy húron pendülünk, úgyhogy végighülyéskedtük a forgatást. A dalt pedig imádom, mert többé-kevésbé a saját gyermekem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top