Sztárok

Alföldi Róbert lesz a századik

Január elején jubileumához érkezett a Reflektor Tv népszerű beszélgetős műsora, az "Őszintén – Szily Nórával". A műsor 2008 áprilisában indult útjára, és az elmúlt háromnegyed évben közel száz ismert közéleti személyiséget látott vendégül.

Szily Nórának különleges érzéke van ahhoz, miként bírja szóra a vendégeit, hiszen nem interjút készít velük, hanem kötetlen baráti beszélgetésre invitálja őket. Nem véletlen, hogy remek érzékkel és stílusban közelít mindenkihez, legyen szó neves művészről, sportolóról, televíziós személyiségről vagy éppen olyan „kollégáról”, mint Ranschburg Jenő pszichológus. Nóra ugyanis pszichológia szakon végzett az ELTE bölcsészkarán.

 

Természetesen nem elég, ha valaki tudja, milyen módon érheti el, hogy a vele szemben ülő megnyíljon. Ehhez az is kell, hogy érezze a másik, a kérdezőt valóban érdekli az ő személye. Szily Nóra kedvessége, jellegzetes fanyar humora is hozzájárul a műsor sikeréhez. A száz adás során hallhattunk vidám, sorsfordító, megrázó vagy megható történeteket, olyanokat is, amiket először Szily Nórának árultak el a hírességek.

A stúdióban eddig megfordult vendégek névsora igen hosszú, ezért a teljesség igénye nélkül íme néhány közülük: Albert Györgyi, Anettka, dr. Buday-Gyarmati Andrea, Csonka András, Ernyei Béla, Esztergályos Cecília, Farkasházy Tivadar, Galla Miklós, Gálvölgyi János, Kertész Zsuzsa, Kovács Ágnes, Náray Tamás, Pásztor Erzsi, Varnus Xaver, Verebes István, Vissy Károly, Vitray Tamás – és a századik, jubileumi adásban: Alföldi Róbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top