Sztárok

Paris és Clooney egy pár?

Keresve sem találhatnánk kevésbé összeillő párost, mint az örökösnő és a hollywoodi szívtipró. A szőkeség nemrég még házasságot tervezett előző párjával, majd a szakítás után az volt minden vágya, hogy visszaszerezze exét.

Most azonban úgy tűnik, hogy Paris nem sokáig szomorkodott a sikertelenség miatt, és újabb férfi után nézett. A legfrissebb pletykák szerint Paris Hilton közel járt ahhoz, hogy összejöjjön George Clooney-val. Ebben csak az akadályozta meg, hogy nem egyedül érkezett a partira, hanem kísérővel, de ez a flörtölésben egy cseppet sem zavarta.

 

A szemtanúk szerint a színész és a szőke botránykirálynő között izzott a levegő, és az sem érdekelte őket, hogy nincsenek kettesben, és más is szemtanúja a kialakulóban lévő románcnak. Persze ez még lehet egy véletlen eset is, de egyes lapok már felvetették, hogy korábban is látták őket egy bárban, ahol szemlátomást szintén nagyon élvezték egymás társaságát. A két híresség előéletét ismerve már csak az a kérdés: ki kinek lesz a legújabb áldozata?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top