Sztárok

Zaklatják a színésznőt és kislányát

A sztárság árnyékos oldala, ha egy nem teljesen beszámítható rajongó elmegy addig, hogy zaklatni kezdi kedvencét. Ebben a cipőben jár Jennifer Garner színésznő, akinek nem tesz túl jót az aggódás, hiszen éppen második gyermekét várja.

Igaz, nem új keletű dologról van szó, hiszen egy fanatikus férfi évek óta nagy rajongója Jennifernek. Gyakran feltűnik a színésznő és férje, Ben Affleck háza táján, szerelmes leveleket ír a nőnek, és az is előfordul, hogy követi őket. Jennifer Garner évek óta tűrte a rajongó húzásait, mostanra azonban elfogyott a türelme, és feljelentette a férfit.

A döntő lépésre azért is szánta rá magát, mert egyre inkább aggódni kezdett a családja biztonsága miatt is, hiszen a kislánya, Violet már elég idős ahhoz, hogy felfogja a kínos helyzetet. A színésznőnek azt tanácsolták, hogy tegye nyilvánossá a leveleket, mert az megoldást hozhat a problémára. A beteg férfi egyébként pszichiátriai kezelés alatt áll, de a hatóságok nem tehetnek ellene semmit, hiszen eddig fizikailag semmit sem tett a színésznő és családja ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top