Sztárok

Carmen Electra házassági tanácsai

Több válás után Carmen Electra úgy érzi, megengedheti magának, hogy jó tanácsokkal lássa el nőtársait a házassággal kapcsolatban.

„Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy soha ne menjen férjhez Las Vegasban, főleg ne az utak mentén álló kápolnák egyikében!” – mondta a 36 éves kebelsztár a People magazinnak.

Electra azt is hozzátette, hogy „fontos, hogy úgy általában gondolkodjuk a házasságról, mert ez óriási elkötelezettség”. Arról nem is beszélve, hogy Carmen szerint nemcsak rengeteg érzelem, hanem legalább ugyanennyi „papírmunka” áll mögötte. Főleg, ha a sebtében kötött frigyet fel kell bontani.

A színésznő a Vegasban kötött házasság igazi szakértőjének tudhatja magát: 1998-ban Dennis Rodman NBA-sztárral esküdtek hűséget egymásnak, ám a házasság nem örökre szólt, csupán kilenc napig tartott. Még egy felbontott frigy után a modell most ismét menyasszony, de állítása szerint nem áll szándékában férjhez menni a közeljövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top