Sztárok

A színésznő újra levetkőzött

Charlize Theronról van szó, aki most is egy filmszerep kedvéért vált meg a ruháitól. A szőkeség nem szégyenlős, így nem ez volt az első eset, hogy ledobta, ami a testét takarta.

A sokoldalú színésznő készülő új filmjének egyik jelenetében melltartó nélkül látható, de valószínűleg nem ez lesz a mozi egyetlen sikerének a kulcsa. A forgatáson Charlize Kim Basingerrel dolgozik együtt, anyát és lányát alakítják. A színésznő a vetkőzést a munkája részének tekinti, szerinte nincs benne semmi kivetnivaló, de helyén is kezeli a dolgot, mert a férfimagazinok megkeresése nem szokta meghatni.

Jelenet a filmből
Jelenet a filmből

 

Az idő múlásával is tisztában van, mert nemrég azt nyilatkozta, fél attól, hogy meg fognak ereszkedni a mellei, és a ráncai is csak egyre szaporodnak, mióta elmúlt harmincéves. Aki viszont a színésznő fotóit látja, annak ez bizonyára nem tűnik fel, mert Charlize még most is simán bevállalhatja egy hamvas fiatal lány szerepét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top