Sztárok

Anikó döntött, és változtatott

Molnár Anikónak elege lett abból, hogy az internetes fórumokon azzal vádolják, pénzért mindenre képes, csak dolgozni ne kelljen.

– Évek óta nincs műsorom a televízióban, mégis szinte mindennap megjelenik rólam valami az interneten – panaszolta Anikó. – Az emberek azt hiszik, hogy felvet a pénz, pedig egy fillért sem kapok azokért az interjúkért, amelyeket az újságíróknak adok. Nem tervezem, hogy újabb valóságshow-ban szerepeljek, mert egyelőre nem tudok olyanról, ahol a valós életemet mutatnák be a képernyőn.

Tény, hogy pánikbeteg vagyok, de már azt is sokallom, hogy folyton erről faggatnak. Egyre jobban érzem magam, és most valami egészen új dologba kezdtem. Nem járkálok partikra, hétköznapi életet élek. Egy belvárosi szépség- és egészségcentrumban dolgozom, és bevallom, nagyon élvezem a munkát. Az E18-ban végre fontosnak érzem magam, és számomra is nagy öröm az, hogy látom, ahogy a lányok megszépülve, mosolyogva távoznak a kezelésekről.

 

 

Fotó: Antal László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top