Sztárok

Mónika már ünnepi lázban ég

Erdélyi Mónika, a Csak csajok e heti társműsorvezetője alig várja a karácsonyi süteményillatot, és hogy díszbe öltöztethesse a lakást.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

– Különösen azért örülök, hogy éppen most ülhetek a társ-műsorvezetői székben, mert így karácsony közeledtével egészen biztosan lesznek majd dekoros, gyertyakészítős és sütisütős témák, ezek ugyanis a gyengéim.

A műsorvezető legkisebb lánya, Olívia hamarosan egyéves lesz. – Nemrég kezdett el járni. Nagyon édes, ahogy próbálkozik. Egyelőre három-négy lépést tesz meg egyszerre, aztán elfárad. Viki lányom pedig már-már nagylány. Tizenöt éves gimnazista, és nagyon szorgalmas, kötelességtudó leányzó. Arról, hogy mi akar lenni, mindig másképp nyilatkozik. Mostanában a jogászi vagy az újságírói pálya szerepel az elképzelései között, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Mónika nagyon várja már az ünnepeket és a karácsonyi süteményillatot, de egy jó könyv vagy a kedvenc lakberendezési újságja is legalább ennyire tűzbe hozza.
– Hetente egyszer betérek az imádott könyvesboltomba, ahol mindig találok valami számomra érdekes újdonságot. Nincsenek jól bevált szerzőim vagy témáim. Nem tagadom, hogy szeretem a romantikus történeteket, de nagyra értékelek egy jó útleírást vagy országismertetőt is. Ami még kihagyhatatlan az olvasnivalók közül, az a kedvenc német nyelvű lakberendezési magazinom, amelyet mindig megveszek.

A műsorvezetőnek nemrég jelent meg első saját könyve is, amelyben tulajdonképpen saját magát beszéli ki. Mónika elárulta, hogy nagyon jók a visszajelzések, de azzal is tisztában van, hogy a negatív véleményeket úgysem merik a szemébe mondani.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top