Sztárok

Détár Enikőék első csókja

Détár Enikő és Rékasi Károly egy éve a színpadon is házasok. Nagyon boldogok, hogy több mint két évtizedes házasságuk után a világot jelentő deszkákon is évfordulót ünnepelhetnek.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

A két művész egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című színművével bejárják az egész országot.

Enikőék az elsők a világon, akik úgy játsszák el ezeket a szerepeket, hogy a magánéletben is összetartoznak. Nagyon büszkék mindenre, ami körülveszi őket – és szövetségük olyan erős, hogy mindketten megnyugvással hajtják esténként álomra a fejüket.

Enikőék az együtt eltöltött évek alatt mindig igyekeztek az örömöt és a bánatot is úgy megélni, hogy közben egymás iránti érzéseik megmaradjanak. Kapcsolatukban a nehéz pillanatokat az összetartozással és az első találkozás élményével sikerül mindig átvészelniük.

Enci annyira felkeltette a főiskolai évek alatt Kari figyelmét, hogy zavarában még egy disznóvágásra is meginvitálta. Ma már mindketten örülnek, hogy az első csók nem a hurkák és kolbászok társaságában csattant el, hanem egy házibuliban.

– Mi úgy éljük az életünket, hogy raktározunk, raktározunk megélt pillanatokat, és adott pillanatokban azokat szépen előszedjük, amikor szükséges.

(Reflektor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top