Sztárok

A színésznőhöz korábban érkezett a karácsony

Fehér karácsonyfa, díszek és fények, műhó. Mindez már teljes karácsonyi hangulatot varázsolt a vörös szőnyegre, amikor Reese Witherspoon legújabb filmjét bemutatták.

A díszletek nemcsak a közelgő ünnepet akarták előrehozni, hanem kimondottan a film témájához készültek. A karácsonyi történetben Reese egy olyan San Franciscóban élő nőt játszik, akinek párjával az a karácsonyi programja, hogy meglátogatják az elvált szüleiket, azaz négy különböző helyre kell elutazniuk az ünnepek alatt.

 

A film címe ennek megfelelően Négy karácsony, és Witherspoon partnere Vince Vaughn. A szereplők között van még Robert Duvall is, aki Vince apját alakítja. A vígjáték igazi habkönnyű mozinak ígérkezik, amely kellemes kikapcsolódást ígér a karácsony előtti rohanás és az ajándékvásárlás közepette. A nyughatatlanban June Carter Cash megformálásáért Oscar-díjat nyert színésznővel kapcsolatban legutóbb szárnyra kaptak a hírek, hogy újra férjhez megy. Pedig korábban azt nyilatkozta, hogy még egyszer senkihez nem fog hozzámenni, akkora megrázkódtatást okozott számára a válás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top