Sztárok

Győziék 77 kilót fogytak!

A Gáspár család elszántan küzd a túlsúly ellen. A család feje elhatározta, hogy ők négyen szuperegészséges életet fognak élni.

– Onnan jött az ötlet, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is nagyon egészségesen éltünk a dzsungelben. Úgy gondoltam, ezt otthon is folytatom. Bea és Evelin először nem voltak elragadtatva tőle, de aztán az első két nap megették az általam ajánlott ételeket, és fogytak tőle. Ettől kedvet kaptak, olyannyira, hogy most egy fitnesz-DVD-t készítünk, amelyen mindent titkunkat eláruljuk.

A család három tagja ugyanis összesen 77 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban. – Én 142 kiló voltam, most 92 vagyok, de 85 a cél. Bea 10-et, Evelin 17-et adott le. A lényeg a mozgás, a hozzáállás és egy újfajta gyógyszer. Most végre tudok magamnak ruhákat venni, jó érzés!

Győző a dzsungelben 12 kilóval lett könnyebb, és Beát is karcsúsította a Szombat esti láz rengeteg próbája.

– Bármennyire fogyaszt, én nem vállalnám, mert szerintem egy kövér embernek nem áll jól a tánc. És én még kövérnek érzem magam, 7 kilót szeretnék ledobni.

A család annyira kedvet kapott a sportos élethez, hogy nem csupán táncolnak és tornáznak, hanem dzsúdóznak, falat másznak, sőt… – Bea szerette volna, ha valahol levezetem az energiáimat, ezért szervezett nekem egy ejtőernyős ugrást. Hát, nem éreztem túl jól magam, mert nagyon magasan voltunk.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top