Sztárok

Udvaros Dorottya balesetet szenvedett!

A kedd esti táncpróbán rosszul lépett a művésznő, és orvoshoz kellett vinni.

A zsűritagokat és a nézőket egyaránt lenyűgözi, hogy a Kossuth-díjas színésznő mekkora odaadással sajátítja el a versenytáncok technikáit, a teljes energiabedobással végzett gyakorlásokat azonban most egy sérülés nehezíti. Kedd este éppen a quickstep koreográfiáját próbálták párjával, Angyal Andrással, amikor Dorottya lába rosszul ért földet, és kiment a bokája.
– Két orvos is megnézte a bokáját, és azt mondták, kímélnie kell, ezért különböző kezelésekkel, krémekkel és masszázzsal próbálják gyorsítani a gyógyulást – mondta az RTL Bulvárnak Angyal András, Udvaros Dorottya partnere.

A színésznőnek ez a hét nemcsak a két koreográfia miatt megterhelő, ugyanis pénteken a Nemzeti Színházban egy új darabot mutatnak be, amely szintén intenzív felkészülést igényel. A művésznő a sok munka ellenére mégis maximális lelkesedéssel vetette bele magát a táncpróbákba, annyira boldog volt attól, hogy szombaton elsőként jutottak tovább.

– Mindig nagy kedvvel látunk neki a felkészülésnek, de a szombati eredmény annyira feldobott mindkettőnket, hogy most még több odaadással kezdtük a próbákat. Egyáltalán nem számítottunk rá, hogy elsők leszünk, így még nagyobb volt a meglepetés.

Dorottya és partnere napi négy-öt órát próbál, és a gyakorlást a sérülés mellett is folytatja. Angyal András azt is elárulta, hogy nagyon kellemes meglepetés volt számára a színésznő, hiszen rendkívül fogékony a táncművészet iránt, pedig a tanulást nulláról kellett kezdeni. Bár bizonyos lépésekkel még akadnak nehézségei, például a fordulásokkal és a testsúly áthelyezésével, az élő adások alatt ezekből semmi nem érzékelhető. Még nem tudni, hogyan sikerül Dorottyának sérült bokával a következő fellépés a Szombat esti lázban, de ő és partnere is arra törekszik, hogy elkápráztassák a nézőket szombat este.

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top