Sztárok

Hujber Feri kisfia titokban született

A színész első gyermeke már október 25-én megszületett, de akkor semmi sem szivárgott ki az eseményről.

Hujber és párja szerette volna nyugalomban tölteni a meghitt órákat, ezért nem nyilatkoztak senkinek, a telefonokat kikapcsolták, és szerencséjükre a kórházban is mellettük voltak, ezért onnan sem látott napvilágot a hír. A színész szerint a személyzet nagyon kedvesen viselkedett, és segített titokban tartani a nagy eseményt. Hujberék a későbbiekben nem fogják elrejteni a kis Noelt, csak az első időkben szeretnének teljes nyugalmat.

A színész azt nyilatkozta, még idén, karácsony környékén készülnek majd fotók a nyilvánosság számára is az újszülöttről. És hogy mennyire viselte meg a párt az első gyerek érkezése? A színész igyekszik minden téren segíteni a feleségének, és örömmel veszi ki a részét a baba körüli tennivalókból. Fürdet, pelenkáz, és az éjszaka közepén sem esik nehezére felkelni. Ilyen munkamegosztás mellett bizonyára csupa élmény és öröm az élet a háromtagúvá bővült családban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top