Sztárok

Új őrület tombol Hollywoodban

A sztárok bizonyára feledékenyek, ezért kell újra és újra kimondaniuk a boldogító igent. A megújított hűségeskü a legújabb hollywoodi őrület.

Jessica Alba és Cash Warren nem az elsők, akik decemberben másodjára is kimondják egymásnak a boldogító igent. Jóllehet még csak néhány hónapja kötötték össze az életüket hivatalosan is, máris meg szeretnék újítani a hűségesküjüket. Józan gondolkodású emberként mindenkiben felmerülhet a kérdés: ha nem mondják ki hivatalosan, esetleg elfelejtik, hogy férj és feleség?

Jessica megadja a módját a dolognak, talán jobban, mint az első esküvő során. A menyasszonyi ruhát már megvette. A Chanel-költemény ára 47 000 dollár volt. Az esküvő kifejezetten a családtagoknak és a barátoknak szól majd, májusban ugyanis mindenféle felhajtás nélkül mondták ki a boldogító igent. Más is megváltozott azóta: a májusi esküvő után néhány nappal megszületett a pár lánya, Honor. Jessica azóta újra topformában van, és nádszálkarcsúan léphet az oltár elé.

Hozzájuk hasonlóan Melanie Brown és férje, Stephen Belafonte, valamint Jennifer Lopez és Marc Anthony is újra örök hűséget fogadna egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top