Sztárok

Elton John tütüben a színpadon!

A 61 éves Elton John a Billy Elliot musical Broadway-premierjén hófehér tütüben jelent meg a színpadon. A darab zenéjét Elton John szerezte.

A BBC tudósítása szerint a bemutatón olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Kevin Spacey vagy Rosie O’Donnell. A bemutató hatalmas sikert aratott, a nézők hosszú tapssal ünnepelték a színészeket. A visszatapsolás során Sir Elton is a színpadra lejtett, a közönség legnagyobb megdöbbenésére hófehér balettszoknyát viselt, és még táncolt is.

A darab egyébként három éve fut a londoni színpadon, ennek ellenére a musical zeneszerzője rettenetesen izgult a Broadway-bemutató előtt. „Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a Broadway színpadán állok majd, és olyan műről beszélek, amelyet én írtam színpadra” – nyilatkozta Elton John szerényen.

A Billy Elliot musicalt az azonos című mozifilm ihlette, amelyet 2000-ben mutattak be. A film egy észak-angliai munkáscsaládból származó fiúról szól, akinek egyetlen kívánsága, hogy balett-táncos legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top