Sztárok

Marsi Anikó második gyermekét várja!

A kismama először az RTL internetes közönségének árulja el édes titkát, hogy nemsokára új csöppség érkezik a családba!

Marsi Anikó és Palik László
Marsi Anikó és Palik László

Marsi Anikó eddig babonából titkolta el, hogy érkezik a második baba, de egyre több jel utalt arra, hogy bizony már nem egyedül jár munkába. Először a családnak, majd a 12. hét után közvetlen kollégáinak is elárulta az örömhírt, amely futótűzként terjedt a Fókusz szerkesztőségéből.

A kismama 2009. június 5-ére várja a csöppséget, így első és második gyermeke között majdnem három év lesz a korkülönbség. „Nagyon örültünk annak, hogy Vilmosnak kis testvére lesz, és persze elkezdtük neki mondogatni, hogy anya pocakjában egy kisbaba lakik, de ezt ő még nem igazán érti” – mesélte Anikó.

A műsorvezető egyébként nehezebben viseli a megpróbáltatásokat: azt mondta, most jobban meggyötörték a rosszullétek előző terhességéhez képest, de legalább ezt is megtapasztalhatja.
Hogy lányt vagy fiút szeretne-e a Palik–Marsi házaspár, arról eltér a véleményük.

Laci szerint egy kisfiú után már jöhetne egy kislány, Anikó viszont örülne, ha évek múlva a sok fiú kényeztetné őt. Persze hozzáteszi: igazából teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz a baba, a fő, hogy egészséges legyen.

Forrás: RTL Klub
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top