Sztárok

Andi kígyók és krokodilok között

"Csak krokodil ne legyen!" – sóhajtott fel Keleti Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! bátorságpróbája előtt.

A tűzrőlpattant, mindig mosolygós táncosnőnek egy hideg vízzel teli medencéből kellett összevadásznia a csillagokat. Ez az eddigi bátorságpróbák ismeretében talán még a félénk Fekete Pákónak is ment volna. A stáb azonban nem adja könnyen a csillagokat!

Andi mellé minden egyes megszerzett darab után egy óriáskígyót vagy egy krokodilt csúsztattak a medencébe. A táncosnő azonban nem esett kétségbe, és egy híján az összes csillagot megszerezte. „Egy hős vagyok!” – nyugtázta teljesítményét a medencéből kiszállva. A két műsorvezető rákérdezett, mi volt a titka. „Megpróbáltam nem koncentrálni rájuk.”

Bár nem a jó teljesítményéért, de a táborlakók is megjutalmazták Andit. Gjoni és Pákó kincsvadászatának eredménye egy kétperces telefonhívás volt. A celebek Andi mellett döntöttek, így ő hívhatta fel a szeretteit a riportszobából.

A táborból egyébként tegnap az olimpiai bajnok Janics Natasa távozott. Az első reakciója ez volt: „Hazamegyek, és eszem egy egész csokitortát!” A kajakos, bár élvezte a tábor pillanatait, főleg az esti vigasságokat, saját szavaival élve még nem döntötte el, hogy pozitívan fog-e visszaemlékezni az itt töltött időre. A mi tippünk szerint azért egy olimpiai aranyérem nagyobb élmény, mint két hét összezártság az argentin dzsungelben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top