nlc.hu
Sztárok
Sztárok meghökkentő jelmezekben

Sztárok meghökkentő jelmezekben

Az elmúlt hét a halloween partik ideje volt, egymást követték a mulatságok, a sztárok is félelmetes és sokszor meglepő jelmezbe bújtak. Bizonyára örültek annak, hogy a fényűző partik után végre nem a kötelező kényelmetlen nagyestélyiben és öltönyben kell feszengeniük egész este.

Volt, aki az óceánt is átutazta, csak azért, hogy ne Londonban ünnepeljen, hanem New Yorkban vehessen részt egy nagyszabású partin. A szupermodell Heidi Klum és énekes férje, Seal nagy feltűnést keltett a buliban, mert alig lehetett rájuk ismerni. A pár két különböző kultúrát és történelmi kort képviselt. Heidi hindu istennőnek öltözött, kékre festett arccal és számtalan karral igen ijesztő lett a hatás. Seal maga volt a megtestesült Dzsingisz kán, karddal és hosszú, fonott szakállal. A vérszomjas külsejű férj valószínűleg minden illetéktelen személyt elüldözött kedvese mellől.

Bette Midler és Gloria Estefan
Bette Midler és Gloria Estefan

 

A buliban még számos vicces jelmezbe bújt sztár jelen volt, Gloria Estefan például Morticiának öltözött az Addams Familyből. A teniszbajnok, John McEnroe és felesége, Patty Smyth varázslónak és boszorkánynak öltözött. Jack Dee pedig a Batman-filmek rosszfiújának, Jokernek a maskaráját öltötte magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top