Sztárok

Az énekesnő megmutatta kisbabáját

Minnie Drivernek csak el kellett kezdenie a sort azzal, hogy a MySpace-re feltett egy fotót kisfiáról, Henryről. Most Gwen Stefani követte a példáját, aki szintén nem akarta dollármilliókért eladni gyereke első képeit valamelyik bulvárlapnak.

A No Doubt énekesnője a fotón a három hónapos kisfiával „pózol”, és a kép tökéletesen kifejezi az anya és gyermeke közötti csodát. Gwen arcán elégedett mosoly ül, és az sem zavarja, hogy a fotó megmutatja a szeme körüli apró szarkalábakat. Kék szemeivel a kamerába néz, és úgy tűnik, Zuma, a baba is örökölte anyukája tekintetét. A kisfiú teljes neve Zuma Nesta Rock Rossdale, a képet Gwen édesapja készítette.

„Szerettünk volna egy első, hiteles fotót megosztani veletek. Az egész család jól van, és nagyon boldogok vagyunk” – nyilatkozta Gwen Stefani a hivatalos honlapján. Az augusztus 21-én született Zuma már a második gyereke az énekesnőnek és brit zenész férjének, Gavin Rossdale-nek. Az idősebbik testvér, Kingston kétéves.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top