Sztárok

A F-1-es világbajnok kedvese karjai közt

Lewis Hamilton történelmi tette már bejárta a világsajtót, az autóversenyző számos fórumon nyilatkozott már, de a győzelem utáni euforikus percek nem jutottak el mindenkihez.

A legszebb élmény ugyanis az volt a pilóta számára, amikor a hozzá legközelebb álló emberek gratuláltak neki, a családja a nyakába ugrott, és kedvese is csókokkal árasztotta el. A rajongók és a család csak az utolsó pillanatban lélegezhetett fel, hiszen tényleg minden egy hajszálon múlt. A családtagok közül jelen volt Lewis édesanyja, Carmen és az édesapja, Anthony, sőt a papa második felesége, Linda is. Lewis 15 éves öccse is végigszurkolta a futamot, és a jó hangulatról minden bizonnyal a megfelelő mennyiségű sör is gondoskodott.

 

A futam után a kis csapat percekig összeölelkezve ünnepelt, különös tekintettel a pilóta és barátnője, a Pussycat Dolls énekesnője, Nichole Scherzinger. A 23 éves Lewis Hamilton világbajnoki címe után jó eséllyel pályázhat a világ legjobban fizetett sportolója címre, a közel 100 millió fontos éves gázsijával. Összehasonlításképpen David Beckham 31 milliót tehetett zsebre, és az eddigi csúcstartó golfozó, Tiger Woods pedig 72 millió fontot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top