Sztárok

Pákót kapták ajándékba

Az RTL Klub merész húzással állt elő. Fekete Pákót kapták ajándékba a dzsungelben sínylődő celebek.

A Celeb vagyok, ments ki innen! előző részében Argentin Vilmost, azaz egy helyi vörös kismalacot kaptak társul a sztárok. A meglepetés mindenkinek tetszett, attól függetlenül, hogy a szerethető kis kedvencet vagy a potenciális táplálékforrást látták benne. Ezúttal azonban egy ember, mégpedig egy igen megosztó személyiség lesz a celebek társa, akinek fogadtatására még a műsor szerkesztői sem mertek előre tippelni.

Fekete Pákó csatlakozott az RTL Klub eddigi legnagyobb szabású és hatalmas nézettségű műsorának csapatához. Az énekesre ott-tartózkodása alatt ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint a többi táborlakóra: a nézők őt is elküldhetik bátorságpróbára, kiszavazhatják, vagy éppen a dzsungel királyává tehetik.

– Borzasztóan örültem, amikor megtudtam, hogy szerepelhetek az RTL Klub műsorában, és egy percig sem gondolkoztam – mondta Pákó. – Én egy fekete párduc vagyok, enyém a dzsungel, én oda most hazamegyek. Szeretem a klímát, a növényeket, az állatokat, nagyon örülök, hogy egy kicsit újra dzsungelben élhetek.

 

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top