Sztárok

Film az elnökről

Az Egyesült Államokban hajrájához közeledik az elnökválasztás, és már csak napok kérdése, hogy ki lesz George W. Bush utóda. Nem véletlenül időzítette a neves filmrendező, Oliver Stone is filmje bemutatóját erre az időszakra.

Politikai dráma készült ugyanis Bush életéről, előtérbe helyezve a fiatal éveit és az első elnöki éveit. A film pikantériáját az adja, hogy a rendező kifejezetten Bush-ellenes, de már a forgatás elején leszögezte, hogy nem ez fogja motiválni, és szó sincs propagandafilmről. Stone célja, hogy bevezesse a nézőt a kulisszák mögé, és megmutassa, miért is lehetett elnök George Bush. Kitér a Yale Egyetemen töltött évekre, politikai szerepvállalására és az iraki háború kezdetére.

A címszerepet Josh Brolin alakítja, akit korábban a Nem vénnek való vidék és az Amerikai gengszter című filmekben láthattunk.

George W. Bush...
George W. Bush…
és az őt alakító Josh Brolin
és az őt alakító Josh Brolin

A feleséget, Laura Busht Elizabeth Banks játssza. A színésznő igen csinos változata a first ladynek, amit a premier alkalmával a hátát szabadon hagyó, szinte köldökig dekoltált ruhában meg is mutatott. A film hazai bemutatójára egyelőre még várni kell, de az biztos, hogy nem marad szélsőséges kritikák nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top