Sztárok

Hajdú Péter nem bír magával

A Hal a tortán e heti sztárjait tegnap Hajdú-Sarka Kata látta vendégül. Elméletileg. A fiatal feleség azonban úgy tűnt, mintha levegőt sem tudna venni a férje nélkül.

Katának a legnagyobb segítsége aznap Hajdú Péter édesanyja volt. Ahogy azt Gyulai Viki, a Fresh együttes énekesnője megállapította, „csak a panír volt Katáé”, az összes többi finomságért Kata anyósáé az érdem. Mégsem ő volt az, akinek a jelenléte állandóan érezhető volt.

Hajdú Péter képtelen volt elviselni, hogy nem ő van az események középpontjában, és valamilyen alkalmat mindig talált, hogy megjelenjen a társaságban. Például Kata helyett ő fogadta a vendégeket a kapuban, amin az összes versenyző – Gyulai Viki, Pataki Bea, Kárász Róbert és Fiala János – meglepődött.

Péter mindent elkövetett, hogy szerelme maximális pontszámot kapjon: beszervezte Csocseszt, aki mulatós zenével és jódlizással szórakoztatta a vendégeket. Sőt, Péter a háttérből leste, mire van szükségük a vendégeknek, még ki sem mondták, máris ott termett, mintha ő lenne a házigazda. Gyulai Viki meg is jegyezte, hogy Katának a férje hatalmas támaszt jelenthet nemcsak a vacsora során, hanem a mindennapokban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top