Sztárok

Lilu beszólt a műsorvezetőnek

Már Argentínában van a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata, de már a búcsúzkodásnál kiderült, hogy adódhatnak majd köztük feszültségek.

Lilu délutáni műsorában vendégeskedtek az elutazás előtt a celebek. Keleti Andrea, Janics Natasa és Sütő Enikő egyetértett abban, hogy nem a tárgyak, hanem a család hiánya jelenti a problémát számukra. Tóth Gabi, Zimány Linda és Rippel Feri az internetet, a telefont és a laptopot nevezték meg életük legnélkülözhetetlenebb kellékeinek, hiszen mint mondták, a nap huszonnégy órájában velük vannak.

Kinter Oszkárnak a hírek és a napilapok hiányoznak majd a legjobban, kijelentését pedig hangos fújolás követte a stúdióban. Arra a kérdésre, hogy miért veszi előbbre a híreket a családnál, nemes egyszerűséggel úgy válaszolt, hogy sokat utazik, és már hozzászokott ahhoz, hogy a család úgyis megvárja. Ezt a kijelentését már Lilu sem állhatta meg szó nélkül. – Én már most azt érzem, hogy a fél csapat utálja Oszkárt – jegyezte meg a műsorvezető epésen, Enikő pedig rákontrázott. – Az egész csapat – mondta csipkelődve.

Ezután parázs vita keletkezett a stúdióban, nagyjából Oszkár kontra mindenki felosztásban. Oszkár azzal védekezett, hogy ő nem akar megfelelni senkinek, és csak magát adja majd az őserdőben is, a többiek pedig már látni vélték benne egy új Benkő Dániel születését.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top