Sztárok

Korrektor és hajlakk a dzsungelben?

Falusi Mariann nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor első részét, így ő lett a dzsungel királynője. A végső "összecsapásban" Horváth Évát és Benkő Dánielt előzte meg a nézői szavazatok alapján.

Minden celeb csak egyetlen személyes tárgyat vihet magával a táborba. Míg az első csapat igyekezett praktikus dolgokat csomagolni, a második széria versenyzői igazán meglepő tárgyakat cipelnek magukkal az argentin dzsungelbe. A lányok szépészeti eszközökkel készültek. Talán sokkolta őket Horváth Éváék smink nélküli arca? Az mindenesetre vicces lesz, ha nyakig piszkosan valamelyikük előkap a hátizsákból egy flakon hajlakkot…

Zimány Linda hajkefét, Sütő Enikő rúzst, Keleti Andrea hajlakkot, Tóth Gabi korrektort vitt magával, egyedül Janics Natasa választott meglehetősen fura tárgyat: egy ébresztőórát. Delhusa Gjon egy különleges gyűrűt, Kinter Oszkár frizbit, Rippel Ferenc szúnyoghálót, Szőke András egy vízhatlan belsőépítészeti anyagot, Steiner Kristóf pedig a kedvenc plüssnyusziját csomagolta be a bőröndjébe a hosszú utazás előtt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! hétfőn este folytatódik az RTL Klub műsorán.

 

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top