Sztárok

A férj kívülről nézte a szexjelenetet

Nem félrelépős, lebukós sztoriról van szó, hanem egy filmforgatásról, ahol a férj volt a rendező, a feleség pedig a színésznő. Személy szerint pedig Kate Winslet és élete párja, Sam Mendes élte át az igen kényes szituációt.
Kate Winslet és férje, Sam Mendes
Kate Winslet és férje, Sam Mendes

Az Oscar-díjas rendező először dolgozott együtt feleségével, és ez mindkettőjük számára különleges volt. A szabadság útjai bővelkedik szexjelenetekben, ami általában már önmagában is kihívás egy színésznek, de akkor meg még inkább, ha a férj rendezi a jelenetet. Kate Winslet partnere Leonardo DiCaprio, és ez talán megkönnyítette a helyzetet, hiszen a két színész nem most dolgozik először együtt. Igaz a Titanic óta több mint 10 év telt el, de Kate és Leo nem felejtett el egymással dolgozni.

A színésznő azt nyilatkozta, hogy nagyon gyorsan összerázódtak Leóval, és úgy érezte, mintha csak előző nap váltak volna el. A szexjelenetekkel kapcsolatban viszont elég szégyenlős volt, hiszen mégiscsak a férje nézte végig, ahogy egy idegen pasival van. Sam Mendes rendező ráadásul több jelenetet megismételtetett Kate-tel és Leóval, amit a feleség végképp nem tudott mire vélni. Aztán persze tisztázták a dolgot, de a részleteket megtartották maguknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top