Sztárok

Szívás elejétől a végéig!

Az Ananász expressz című film szereplői nemcsak a történet miatt szívtak a forgatás elejétől a végéig, hanem a forgatókönyv és az alacsony költségvetés miatt is.

Az csak egy dolog, hogy a főszereplők állandóan marihuánát szívnak, folyton vigyorognak, és furcsa dolgokat mondanak, de mivel akciófilmről van szó, volt más dolguk is a forgatáson.

Ananász Expressz
Ananász expressz

„Nem hiszem, hogy eredetileg ilyen akciódús történetnek képzelték el – nyilatkozta a film egyik főszereplője, James Franco. – Én legalábbis nem ilyenre számítottam eredetileg. Az a baj, hogy amit a forgatókönyvíró kieszel, aztán egy mondatban könnyedén leír, az a kamera előtt nagyon át tud alakulni. Azt írja, »végigszalad az utcán«, és ez nekem azt jelenti, hogy vagy hat órán keresztül kell futkosnom, míg végül minden rendben lesz. A Pókember forgatásán ugyanez egy hét volna.

Még szerencse, hogy most kisebb volt a költségvetés, jobban kellett sietni. Igaz, a sietségnek »köszönhető« az is, hogy nekem van három öltés a homlokomon, Seth Rogen eltörte egy ujját, Danny McBride-nak pedig betört a feje, mert fejbe nyomták egy hasisszívó pipával.”

Ananász expressz (Pineapple Express), hazai bemutató: október 23.

IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top