Sztárok

Sting Pavarottira emlékezett

Jordánia ősi városa, a sivatagi Petra adott otthont annak a rendezvénynek, amely Luciano Pavarottinak állított emléket. Az opera nagyjai és királyi személyek is az olasz tenor előtt tisztelegtek a különleges eseménnyel, hiszen Pavarotti most lett volna 73 éves.

Az emlékkoncertet fémjelezte Plácido Domingo és José Carreras jelenléte is, akik Luciano Pavarottival alkották a Három tenor felejthetetlen együttesét. A jordán királyi családnak nagy szerepe volt a szervezésben, különösen Haya Bint Al Hussein hercegnőnek, aki Pavarotti özvegyének segédkezett a koncert létrehozásában. Pavarotti felesége, Nicoletta Mantovani mellett a kislányuk is ott volt, a mindössze ötéves Alice.

 

A jordán királyné, Rania is lelkesen csatlakozott a hírességekhez, ahogyan a brit zenész, Sting is. A Police énekese természetesen csak elismerő szavakkal illette az operaénekest: „Luciano nagyon nagy ember volt, óriási szívvel, és az egyenesen zseniális volt, amit a hangjával tudott művelni. És bárki, aki közülünk hallotta énekelni, sok élménnyel lett gazdagabb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top