Sztárok

Kate és Jamie újra egy pár?

Kate Mosst és a The Kills együttes tagját, Jamie Hince-t kéz a kézben látták néhány napja Londonban. A pár azt a benyomást keltette, hogy újra együtt vannak, hiszen a helyzet elég egyértelműnek tűnt.

Az ismerősök még szeptember elején azt rebesgették, hogy Kate és Jamie örökre szakítottak, de talán az egy hónap megtette a hatását. Ez idő alatt Jamie végigturnézta bandájával az Egyesült Államokat, és úgy tűnik, nem bírták egymás nélkül. A barátok is azt nyilatkozták, hogy Kate-nek nagyon hiányzott Jamie, amíg távol volt a turné miatt.

Valaki pedig egyenesen azt nyilatkozta, hogy a pár minden problémát megbeszélt egymással, olyan boldogok voltak, mint korábban még soha senkivel. Ezek alapján mindenki csodálkozhat, hogy vajon mi állhatott a szakítás hátterében. Kate nemcsak Jamie-vel találkozott a napokban, hanem barátai társaságát is kiélvezte. Összefutott Jo Wooddal és közeli barátnőjével, Jerry Hall-lal is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top