Sztárok

Beyoncé nem bírta tovább

Beyoncé Knowles nem tudta tovább titkolni, hogy igaz a hír, amelyről hónapok óta pletykálnak. 2008 áprilisában kimondta a boldogító igent Jay-Z-nek.

Az énekesnő egy interjúban kotyogta ki, hogy pont olyan visszafogott ceremónián házasodtak össze a szerelmével, amelyről mindig is álmodtak. „A szertartás intim volt, mert jómagam a tradíciót tiszteletben tartó nő vagyok. Nem akartam semmiféle felhajtást és kifelé mutogatást.”

A 27 éves énekesnő meglehetősen éretten kezeli a sztársággal kapcsolatos kérdést, és tudja, hogy nem attól lesz boldogabb, ha nagydobra veri élete legszebb pillanatait.

Beyoncé elmondta azt is, hogy az emberek túl nagy hangsúlyt helyeznek az anyagi dolgokra, mint amilyen az eljegyzési gyűrű is. Ő maga nem is hord jegygyűrűt, a gyűrűsujját csupán egy tetoválás díszíti, amely a férje tetoválásának a párja.

Vajon annak a gyűrűnek a foglalatában, amelyet az énekesnő tavaly szeptember óta visel az ujján, csupán egy áttetsző kavics van? Ha mégsem, akkor miért cikkeztek a bulvárlapok egy szerényen ötmillió dollárra becsült ékszerről, amelynek fő éke egy 18 karátos gyémánt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top