Sztárok

DiCaprio és Russell Crowe közös mozija

A két színészről külön-külön is alig hallhattunk mostanában, közös filmjük pedig majdnem másfél évtizede nem volt. A két színész Sharon Stone-on keresztül ismeri egymást, és azóta vannak jóban, hogy 1995-ben egy filmforgatáson megismerkedtek.

Akkoriban még egyikük sem volt világszerte ismert, kisebb filmekben kaptak kisebb-nagyobb szerepeket, majd Leónak a Titanic, Russell Crowe-nak pedig a Gladiátor hozta meg a világhírt. A két szívtipró most újra közös filmben szerepel, méghozzá egy bűnügyi thrillerben. Leo a film premierjére édesanyjával, Irmalin DiCaprióval érkezett, és a következőket nyilatkozta barátjáról: „Russell pont ugyanaz a srác maradt, mint amikor hosszú évekkel ezelőtt megismertem. Emlékszem, amikor a kezdetekben belekóstoltam a film világába, tele voltam előítéletekkel a színészekkel kapcsolatban. Meg voltam győződve róla, hogy egytől egyig egoisták és önzők. Aztán lassan rájöttem, hogy általában rendes emberekről van szó. Russell például nem is lehetne normálisabb fickó.”

 

A színész barát ugyanezt a témát poénokkal adta elő, így nyilatkozott DiCaprióról: „Leo rengeteget változott az évek során. Most már legálisan tud inni, és nem szűz.” Az új filmben a páros CIA-ügynököket alakít, akik erkölcsi kérdések sokaságával kerülnek szembe, ráadásul egy terroristát is el kell fogniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top