Sztárok

Szemtelenül fiatalok, híresek és gazdagok

Vannak olyan hírességek a celebvilágban, akiknek még szinte ott van a tojáshéj a fenekükön, de máris többen ismerik őket, mint a szüleiket. Nézd meg te is, kiknek a nevét harsogja a fiataloknak szóló sajtó.

A 19 éves Vanessa Hudgens a Szerelmes hangjegyek című Disney-produkcióval vált világhírűvé és a tinik nagy kedvencévé. Az ártatlannak kinéző hölgyemény körül a musical negyedik részének forgatása előtt robbant ki szaftos botrány. Előkerült róla néhány meztelen kép, amelyet barátja, Zac Efron készített.

Az említett fiatalember is a Szerelmes hangjegyek főszereplője. A most 20 esztendős sztár az egyik legjobban kereső hollywoodi férfi színészek közé tartozik.

Zac Efron és Vanessa Hudgens
Zac Efron és Vanessa Hudgens

 

A 22 éves Ashley Tisdale korelnöknek számít a listán. A feltörekvő színésznő szintén a Disney-istálló tagja, de színészi tehetsége mellett énektudása sem elhanyagolható.

Ashley Tisdale
Ashley Tisdale

 

Ugyanígy Mary-Kate és Ashley Olsen is 22 évesek, jóllehet annyi ideje ismerjük őket, hogy sokkal idősebbnek gondolnánk az ikreket. Kilenc hónaposan már ők voltak Amerika kedvencei, ez a vagyonukon is meglátszik. Tavaly 15 és 22 millió dollár közötti összegre becsülték az éves jövedelmüket.

Mary-Kate és Ashley Olsen
Mary-Kate és Ashley Olsen

 

Daniel Radcliffe 12 évesen öltötte magára először Harry Potter talárját. Az azóta felnőtt férfivá cseperedett Radcliffe 2001 óta 23 millió fontos vagyonra tett szert, és ezzel a Nagy-Britannia leggazdagabb tinédzsere címet is birtokolja.

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

 

Ismerős mosoly? A 17 éves Emma Roberts Julia Roberts unokahúga, Eric Roberts lánya. A hölgyemény 10 évesen állt először kamera elé, és 2004-től ismerik egész USA-szerte.

Emma Roberts
Emma Roberts

 

Dakota Fanning 5 éves korától szerepel rendszeresen filmekben és filmsorozatokban. A 15 esztendős tinilány olyan nagy színészekkel játszott már együtt, mint Sean Penn és Michelle Pfeiffer.

Dakota Fanning
Dakota Fanning

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top