Sztárok

Anikó bepöccent Szorcsikékra

A TV2 legújabb műsora, a "10!" már az első adásával kiverte a biztosítékot a nézőknél és a hazai sztároknál. A Szorcsik Viktória által vezetett bulvármagazin először a plasztikai sebészet megszállottjait vette célba.

Molnár Anikó megsértődött, mikor a műsorban „Nagy K.”- nak titulálta a narrátor. Azonnal felhívta az ügyvédjét, aki megvizsgálja a kérdéses mondatokat, és ha kell, peres útra viszi az ügyet. Anikó első lépésként azzal fenyegette meg a TV2-t, hogy soha többé nem szerepel egyetlen műsorukban sem.

A „Jóban Rosszban” című szappanoperából megismert Szorcsik Viktória most debütált a képernyőn műsorvezetőként, és éles nyelvével maga is hozzátesz a vendégek által hallott kommentárokhoz. Az eddig főként nővérjelmezben látott szőkeség hamarosan minden báját felfedi egy magazinban, de arra a kérdésre, hogy őt zavarná-e, ha egy műsorban kicikiznék, így válaszolt:

– Dehogy zavarna, sőt most sem zavar! Az embernek van annyi öniróniája, intelligenciája, hogy ezt fel tudja fogni humorral, nem sértődik meg rajta, és helyén tudja kezelni ezeket a dolgokat… Azt mondom, mindenkinek ott a lehetőség, tessék jobban csinálni! Én a színészetre, a közönség előtti létre tettem fel az életemet, már ötéves korom óta tudtam, hogy ezt akarom csinálni. Tisztességes úton, apró lépésekkel jutottam el harmincéves koromra idáig. Felesleges irigykedéssel tölteni a drága idejüket.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top