Sztárok

Bárki hazaviheti Surit!

Leleményes vállalkozók kihasználják, hogy Tom Cruise kislánya, Suri a legnépszerűbb sztárcsemete, és életnagyságú babák formájában piacra dobják a mását.

Tom Cruise tajtékzott, mikor megtudta, hogy babát készítettek a kislányáról. Természetesen a cég megkereste a színészt, ám ő határozottan megtiltotta, hogy elkészüljenek a játékszerek. Ennek ellenére a babák karácsonyra elözönlik Amerika játékboltjait, és nem kis összegért bárki meg is veheti a műanyag Surit.

Tom azt tervezi, hogy perre viszi az ügyet, de egyelőre nem sokat tehet, hiszen a gyártók ügyesen átkeresztelték a babát „Shoori”-ra, így nem egyértelmű, hogy az ő lányát mintázták meg.

A játékgyár dolgozói szerint a megszólalásig hasonlít a baba Surira, aki narancssárga ruhácskában kerül dobozba, de kiegészítőként kabátot, sapkát és különféle cipőket is vásárolhatnak majd hozzá az érdeklődők.

Kíváncsian várnánk, hogy nálunk mekkora perpatvar kerekedne, ha karácsonyra ellepnék az üzleteket Gesztesi Panka, Gáspár Virág vagy a kis Donatellácska hasonmásai.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top