Sztárok

Koncertre készül a musicalsztár pár

A hazai operettélet legfőbb népszerűsítői, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra ezúttal a színházon kívül örvendezteti meg közönségét.

Második duettlemezük megjelenésének apropóján Dóra és Zoltán november 30-án nagyszabású bemutató koncertet ad a Papp László Sportarénában.
– Egy nagyon komoly, közel harminctagú zenekar kísér majd minket, és fantasztikus látvány tárul majd a nézők elé! – árulták el a Cool TV stúdiójában.

Bevallásuk szerint csaknem az összes dal felcsendül majd, köztük saját kedvenceik is, így hallhatjuk majd az Aladdint és a Tarzant is. – Általában az a kedvenc, amelyikkel éppen foglalkozunk, de az előbb említett kettő mindegyike mérföldkő az album és a magánéletünk tekintetében is, így ezeket tudnánk kiemelni.

A pár azt is elárulta, hogyan tudják összeegyeztetni a rengeteg munkát és a családi életet. Dóra és Zoltán rengeteg segítséget kapnak kollégáiktól és egymástól is, így szerencsére az élet minden területén könnyedén helytállnak. Saját bevallásuk szerint azonban a köztük lévő harmónia a legfontosabb. – Kilenc éve vagyunk együtt, ezalatt nagyon sok mindent tanultunk egymástól, így – bár küzdelmek árán, de – minden akadályon képesek vagyunk átlendülni.

Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top