Sztárok

Keira Knightley lefékez

Hét év folyamatos forgatás után az angolok üdvöskéje tövig nyomja a féket. Keira Knightley úgy döntött, átgondolja az eddigi életét, és hosszabb szabadságra készül.

Sikeres, fiatal, de nagyon elgyötört és rosszkedvű. Ez tűnt fel az újságíróknak a The Duchess című film New York-i premierjén, amikor Keira Knightley a pódiumra lépett. A 23 éves színésznő láthatóan vágyik a pihenésre és a nyugalomra, ezért úgy döntött, hosszabb szabadságot vesz ki.

Előtte azonban vár rá még egy munka a Last Night című szerelmi dráma forgatásán, aztán egy időre vége! A színésznő 17 éves kora óta forgat megállás nélkül. A sikert a Csavard be, mint Beckham című film hozta meg számára. A hajtás miatt ma már fizikai és pszichikai teljesítőképessége határán jár. „Egyszerre túl sok lett ez az egész. Forgatásokon élek, és állandó nyomás alatt állok” – panaszolta a színésznő már tavaly is.

Hogy mit fog csinálni a szabadsága alatt? „Valószínűleg a londoni lakásomban fogom tölteni a legtöbb időt, és könyveket fogok olvasni.” Nincs kedve a szórakozáshoz sem. Ehelyett szívesebben van együtt a négy fal között a barátjával, Rupert Frieddel.

Valóban csak a fáradtság áll a színésznő visszavonulása mögött? A gonoszabb pletykák a rossz szerepajánlatokat és Keira táplálkozási zavarait is említik. Tény, hogy a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a színésznő – ha ez még lehetséges – a szokásosnál is vékonyabbnak és betegesebbnek tűnt.

Keira azonban kitart amellett, hogy azért tart szünetet, mert át kell gondolnia, mit is szeretne valójában. „Még mindig nem találtam meg azt, mi után kutakodok. Mindig előjönnek azok a gondolatok, főleg amikor a forgatáson órákig nincs jelenetem, és csak ülök, hogy voltaképpen mennyire nevetséges is a munkám. Ezért nem szeretnék több olyan szerepet elvállalni, amely egy kicsit sem érdekel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top