Sztárok

Victoria Beckham többet eszik

Megdöbbentő bejelentést tett nemrég Victoria Beckham. Az egykori Spice Girl elhatározta, hogy a jövőben többet fog enni, kevesebbet költ majd, és emellett többet fog mozogni.

Ez utóbbit már el is kezdte, hiszen naponta négy mérföldet fut, pedig korábban ezzel nem törődött, és be sem tette a lábát az edzőterembe. Ráadásul a mozgás hatására az étvágya is megnövekedett. Ezért Victoria a koplalás helyett igyekszik egészséges étrendet kialakítani. Az új életstílusról akkor nyilatkozott, amikor hétvégén megnézték David meccsét a Galaxy csapatában. „Többet eszem, mióta elkezdtem edzeni. És ha egészségesen kezdesz étkezni, sok minden megjavul körülötted.”

David meccsére egyébként az édesanyjával tartott Brooklyn is, és Victoria barátnője, Eva Longoria. Mostanában a divattervezés adja a legújabb elfoglaltságot Victoriának, ami miatt elfoglalt üzletasszony lett belőle. Ezzel eggyel nőtt a kihívások száma, amivel az egészséges étrend betartását nehezíti. Emellett a vásárlásra is egyre kevesebb ideje jut Posh Spice-nak, de ezt nem is bánja túlságosan. „Tudom, mit csinál a legtöbb ember Los Angelesben, beülnek valahová, esznek, aztán vásárolnak. Szörnyen unalmas. Nekem pedig nincs időm erre.” Lehet, hogy az énekesnőből lett üzletasszony megtalálta az útját, azt, amivel foglalkozni akar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top