Sztárok

George Michael újabb botránya

A zenészt alig egy éve közmunkára ítélték droghasználat és ittas vezetés miatt. Emellett korábban is számos ilyen botránya volt. Úgy tűnik, nem tanult a leckéből, és most hasonló kihágás miatt számíthat büntetésre.

George Michaelt egy nyilvános vécében kapták el Angliában. A rendőrség nem közölte, milyen szereket használt a zenész, csak azt, hogy A és C kategóriájú drogok voltak nála. Idetartozik a kokain, az extasy, az LSD és még egyes gyógyszerek is. Ebből is látszik, hogy George-nak volt miből választania. A rendőrségnek a fülest egy civil adta, aki meglátta az énekest igen egyértelmű helyzetben, egy pályaudvari mosdóban.

A Scotland Yard pedig ellenőrizte az esetet, és sikerült rajtakapniuk a visszaeső bűnöst. Le is tartóztatták George Michaelt, de nem tartották őrizetben. Az eset után a zenész bocsánatot kért a rajongóitól, és megköszönte azoknak, akik mellette állnak, és ilyen helyzetben is kitartanak mellette. Nemrég az is felmerült, hogy George Michael visszavonul, és nem fog nagy nyilvános fellépéseket vállalni. Ehelyett inkább önéletrajz írását tervezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top