Sztárok

Emma Watson divatmániás?

A Harry Potter-filmek sztárjáról nem lehet azt állítani, hogy azonosul az általa megformált szereppel. Emma Watson ugyanis igazi egyéniség, a munka mellett éli a fiatalok életét, szeret bulizni a barátaival, és nagyon kedveli a divatot.

Az új évszak trendjeivel is testközelből szeretett volna megismerkedni, ezért ellátogatott a London Fashion Weekre, ahol az első sorból figyelte a modelleket. A 18 éves színésznő kedvencének Giles Deacon bemutatója bizonyult. Aznap még számos hírességtől láthatott kollekciót Emma, hiszen ott volt Elizabeth Jagger és Leah and Jo Wood is.

Watson kisasszony kedvence azonban igen extravagáns stílust képvisel, a kreációi szinte már olyannak tűnnek, mintha nem is e világiak lennének. Futurisztikus modellek, PVC-ből készült anyagok, kiegészítőnek pedig űrhajóssisak. A fiatal színésznő azonban valószínűleg csak a kifutót nézve találkozik ilyen ruhákkal, mert ő maga igen visszafogottan és szolidan volt felöltözve. Fekete farmert és hozzá szürke blézert viselt, amelyet szinte láthatatlan nappali sminkkel egészített ki. Reméljük, a jövőben teljes egészében kibújik majd Hermione Granger nem túl nagy lehetőségeket adó szerepéből, és más filmekben is találkozunk vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top