Ben Stiller és Jack Black együtt komédiázott

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Londonban csak nemrég mutatták be a Trópusi vihar című akcióvígjátékot, amelyben Hollywood ügyeletes komédiásai, vagyis Ben Stiller és Jack Black együtt szerepelnek. A vörös szőnyegen hozzájuk csatlakozott még a harmadik szereplő, Robert Downey Jr. is.
2008. 09. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A három színész alaposan kitett magáért, rengeteget foglalkoztak a rajongókkal, és még az újságírókkal is folyamatosan viccelődtek. A filmben a trió filmsztárokat alakít, akik eredeti helyszíneken forgatnak háborús filmet hatalmas költségvetéssel. Egyszer aztán a stúdió magukra hagyja őket, és a három színész igazi fegyverekkel és háborús helyzettel találja szembe magát.

A trió, úgy tűnik, nagyon összeszokott a forgatáson, mert szinte el sem mozdultak egymás közeléből, és folyamatosan ugratták egymást és a környezetüket. A két mókamester – Ben és Jack – mellé Robert Downey Jr. is felzárkózott, és ő is kivette a részét a bohóckodásból. A jó hangulatú estéről azonban mások is gondoskodtak. Megjelent az énekesnő, Anastacia is, aki visszafogottan elegáns megjelenésével keltett feltűnést.

Olvass tovább

Hozzászólások