Sztárok

Bereczki az RTL klub új műsorvezetője

A műsor legújabb szériája férfi műsorvezető nélkül maradt, amikor kiderült, hogy Stohl András a mikrofont tánccipőre cseréli. A találgatásoknak már vége, Ördög Nóra partnere Bereczki Zoltán színész lesz.

A félig új páros vezeti tehát a Szombat esti láz című műsort, és mindenki kíváncsian várja, hogy mennyire lesznek sikeresek a hazai hírességek egy másik területen. Bereczki Zoltánnak egyébként nem ismeretlen a műsorvezetés, hiszen az önálló koncertjein, estjein ő szokta felkonferálni saját magát, és a számok közti szüneteket is sikeresen tölti ki a közönség szórakoztatásával. A színész a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett–musical szakán végzett, jelenleg a Budapesti Operettszínház társulatának tagja.

A musical és zenés színház rajongói számtalan sikerdarabban láthatták Zolit, már-már legendásnak számít a Rómeó és Júliából Mercutio szerepe. A színházban futó szinte összes darabban szerepelt, illetve szerepel: Szentivánéji álom (Zuboly), Jövőre, veled, itt! (George), Elisabeth (Ferenc József), Rudolf (bábjátékos), és még folytathatnánk a sort. A musicalszínészet fontos összetevője a tánctudás, amit Bereczki Zoltán már számtalan esetben bizonyított, így valószínűleg a Szombat esti lázban is otthonosan érzi majd magát.

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top