Sztárok

Dorottya angyali partnert kapott

A Szombat esti láz harmadik szériájában a Kossuth-díjas Udvaros Dorottya is táncra perdül majd. Dorottya partnere a műsorból már jól ismert Angyal András lesz.

A múlt héten kiderült, kik azok a hírességek, akik idén ősszel hétről hétre elvarázsolnak majd minket tánctudásukkal, koreográfiáikkal. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, kik azok a profi partnerek, akik segítségével a sztárok a parkett ördögeivé válhatnak.

Rózsa György partnere nem más, mint lánya, Csilla. Südi Iringó, aki már két szériában is részt vett, idén Stohl Andrást viszi táncba. Angyal András eddig két, a Barátok köztben szereplő hölgyet forgatott meg (Ábrahám Editet és Farkasházi Rékát), most kiderül, hogyan boldogulnak Udvaros Dorottyával. Katus Attila partnere a műsorban egy új táncosnő, Molnár Andrea lesz, aki a latin táncok mestere. Gáspár Bea Cseh Szakál Tiborral az oldalán indul a végső győzelemért, míg Kiss Ramónát az a Markó Robi vezeti majd, aki az előző Szombat esti lázban Kovács Ágival táncolt. Dammak Jázmin partnere ezúttal Kovács Zoltán lesz, akit felesége, Keleti Andrea minden bizonnyal ellát majd néhány jó tanáccsal a műsor indulása előtt. Csányi Sándor táncostársa pedig Práger Kitty lesz, aki Gönczi Gáborral táncolt már a show-ban.

 

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top