Sztárok

Primadonna lett Mariann és Györgyi

Pénteken este ünnepelte huszadik születésnapját a Pa-Dö-Dő együttes, ennek alkalmából őrületes koncerttel lepték meg a rajongóikat.

„Így 20 felett ránk fér 1 kis Generál” címmel, a koncert napján jelent meg a lányok huszadik lemeze, melyen a Generál zenekar legnagyobb slágereit dolgozták fel. A Csengess be hozzám jó barát, vagy a Fűrész- dal leporolásával Mariann és Györgyi nagy kedvenceik előtt tisztelegnek.

A koncert legnagyobb meglepetése az a blokk volt, melyben primadonnáknak öltözve operett slágereket énekeltek, miközben a tánckar eszeveszett koreográfiát mutatott be.

Többen aggódtak, hogy hogyan bírja majd a kétórás koncertet Lang Györgyi, de ő mindenkit elkápráztatott. Valósággal doppingolta az az energia, amit a rajongóktól kapott. A buli előtt már hetekkel próbáltak, hogy minden rendben menjen.

Természetesen ezúttal sem hiányozhattak a régi nagy slágerek, a Bye- bye Szása például karibi hangulatban forrósította fel a közönséget.

Bár Falusi Mariann rövid időre elhagyja az országot, részt vesz az RTL Klub „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorában, de ahogy hazaér, máris folytatják a közös munkát, hiszen idén karácsonyra újabb meglepetéssel készülnek. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy egy olyan album készül, melynek az egész család örülhet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top