Sztárok

A New York-i divathét hírességei

A New York-i divathét garancia arra, hogy olyan eseményről van szó, ahol Hollywood legnagyobb nevei is megfordulnak, mégsem ők a főszereplők. Hiszen az aktuális trend mindenkit érdekel, ráadásul ez is jó alkalom arra, hogy a színésznők egy neves divattervező kollekcióiba bújhassanak.

Ugyanakkor ez fordítva is igaz, hiszen a divatdiktátoroknak is fontos, hogy minél ismertebb ember mutassa be alkotásaikat a kifutón vagy a kifutó mellett. Idén Winona Ryder, Christina Ricci és Nicole Richie bújt Donna Karan ruhakölteményeibe. Ezután pedig kaphatók voltak arra, hogy részt vegyenek a 20 éves évfordulóját ünneplő eseményen, ahol a DKNY 2009-es tavaszi kollekcióját mutatták be. Jellemzően kényelmes, mégis sikkes ruházatot mutattak be, előrevetítették a farmertrendet, esztétikusan elkülönítették a hétköznapi és az alkalmi kollekciót.

Uma Thurman, Jennifer Lopez, Eva Longoria és a wimbledoni bajnok, Venus Williams volt a résztvevője Diane Von Furstenberg bemutatójának. A közönség valószínűleg nem tudta eldönteni, hogy a kollekciót csodálja, vagy az egybegyűlt hírességeket. Virágos maxiruha, etnominták, hímzett kabátok jellemezték a veterán divattervező munkáit. Úgy tűnik, hordható és igazán csinos ruhadarabokkal készülnek a következő szezonokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top