Sztárok

Palotás Petra: Rómában fogant a kisbabám

Együtt örültünk vele, amikor első babáját várta, és együtt gyászoltunk, amikor öt hónaposan elvesztette. Most a sors megajándékozta őt és párját egy második eséllyel: újra kisbabát vár. És velünk osztja meg először megismerkedésük történetét, illetve a titkot: két hete férjhez ment szerelméhez!

Már régi ismeretség a miénk, ezért öröm volt látni, hogy bár évek óta nem találkoztunk, Petra, a MeneTrend és az Ötletház (RTL Klub) műsorvezetője ugyanaz a közvetlen lány maradt, akire emlékeztem.

– Nem is tudom elképzelni, mekkora akaraterő kellett ahhoz, hogy a babád elvesztése után újra merjetek próbálkozni… Nyilván nem véletlen az időzítés, hogy csak az ötödik hónap végén tudódott ki a titok: újra babát vársz.

– Igen, öröm és aggodalom keveredik bennem. Nagyon várom a kisbabánkat, de nyilvánvaló, hogy nálam nem lehet teljesen felhőtlen ez az időszak. Szívem szerint még hónapokig titokban tartottam volna a várandósságomat, de a képernyőn élek, és már igencsak nő a pocakom – így is, úgy is észrevették volna. Egyébként sokan megkerestek vigasztaló szavakkal azokban a nagyon-nagyon nehéz téli hónapokban, a legnagyobb segítséget tényleg a sorstársaktól kaptam. Egyik tanulsága a történteknek számomra az, hogy én is szívesen segítenék másoknak, akikkel hasonló tragédia történik.

– A gyász nagy próbatétel lehetett a kapcsolatodban. Hogyan éltétek meg azokat az időket?

– A mi szerelmünk nemcsak hogy kiállta a próbát, de még tovább is erősödött. Második kisbabánk tavasszal, Rómában fogant, az örök városban. Már tudjuk a nemét és a nevét is, de még nem szeretnék róla beszélni. És a távolabbi tervekről sem, hiszen az élet bebizonyította, mennyire törékenyek ezek az álmok.

– Áruld el, hogyan sikerül legyőznöd a félelmeidet, illetve vigyázol magadra?

– Egyrészt most még nagyobb orvosi felügyelet alatt vagyok – biztonságban érzem magam. Egyébként pedig sok mindent átértékeltem
az elmúlt hónapokban. Például már a szülésről is másképp gondolkodom. Ezúttal ugyanis azt szeretném, ha a párom is ott lenne. Hiszen egyszer már ott volt… Az életem legszomorúbb óráiban is fogta a kezem. Megérdemli, hogy a legboldogabbakban is megtehesse ugyanezt. Mindennap imát mondok azért, hogy így legyen.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top