Sztárok

Britney három díjat söpört be

A 25. MTV Video Music Awardson volt valaki, akiben nemhogy a szakma, de talán még saját maga sem bízott - a közönséget kivéve. Britney Spears három díjat söpört be, köztük az év legjobb videoklipjének járó elismerést.

Volt idő, amikor szinte mindenki lemondott arról, hogy Britney Spears csillaga még egyszer olyan magasan áll majd, mint évekkel ezelőtt. Tavaly a zenekritikusok többsége elismerte, hogy az énekesnő kiváló dance-pop albummal tért vissza.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy Britney továbbra sem volt annyira önmaga, hogy kitörjön a bulvársajtó elnyomása alól. Most ennek vége! Az énekesnő a vasárnapi díjátadón nagy lépést tett afelé, hogy ismét elismeréssel beszéljenek a munkájáról, és ne a gyerekei, a volt férje vagy a botrányai miatt kerüljön a címlapokra.

Britney az MTV videoklipeket díjazó szavazásán három kategóriában is a jelöltek között volt. Pályafutása során összesen 16-szor jelölték VMA-díjra, de eddig egyszer sem nyert szobrocskát. Most azonban mind a három jelölést díjra váltotta Piece of Me című dalának klipjével.

Magáénak tudhatja az elismerést a legjobb női videoklip és a legjobb popvideoklip kategóriában, és övé lett az év legjobb videójának járó díj is. Amikor harmadjára lépett a színpadra, ennyit mondott: „Teljesen sokkolva vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top