Sztárok

Salma Hayeket felzaklatták a fotók

Nem telt el sok idő Salma Hayek és vőlegénye, François-Henri Pinault szakítása óta. A férfi nemrég új kedvesével múlatta az időt egy jachton a toszkán partok közelében.
Salma Hayek és kislánya, Valentina Paloma
Salma Hayek és kislánya, Valentina
Paloma

Gyönyörű idő, finom jégkrém, finom érintések, szenvedélyes csókok – valójában gyönyörű, romantikus fényképek. Nem így Salma Hayek számára, akit felzaklatott a pletykamagazinokban megjelent fotósorozat. A képeken volt kedvese és annak mostani szerelme, Virginie Coupérie látható. A felső tízezerből való, 46 éves francia nőről azt is tudni lehet, hogy kiváló lovas – 2005-ben bajnoki címet szerzett Franciaországban.

A férfi néhány héttel ezelőtt bontotta fel eljegyzését Salma Hayekkel, aminek okairól egyikük sem volt hajlandó beszélni. Közös kislányuk, Valentina Paloma akkor mindössze 10 hónapos volt.

Lehet, hogy Salma Hayek már korábban is megsejtett valamit a kapcsolatról? Felipe Fernandez del Paso rendező állítása szerint ő már tudta, hogy a kapcsolat nem éppen stabil. Szerinte akik közelebbről ismerték Salma és François-Henri kapcsolatát, azoknak a pár szétválása nem okozott nagy meglepetést. A színésznő a szakítás óta a munkába vetette magát: jelenleg egy esküvős valóságshow-t tervez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top